Flens kommun har mycket att erbjuda av naturupplevelser, fritids- och kulturaktiviteter. Vår kommun erbjuder aktiviteter för alla åldrar och intressen. Vi vill skapa möjligheter för alla att få tillgång till olika kulturella upplevelser.

Vi har ett brett urval av aktiviteter och många spännande miljöer.

Vill du njuta av naturen, låna en bok, besöka ett konstgalleri eller museum eller på något annat sätt ta del av kulturutbudet i Flens kommun? Upplevelserna är många och du har möjlighet att deltaga i olika aktiviteter i kommunen.

Här hittar du information om allt från bibliotek och konstgallerier till bad, fritidsgårdar och sportanläggningar. Du kan också ta del av vår digitala broschyr eller se en film om vad som finns i form av kultur och fritid i vår kommun – Sörmlands hjärta.

Välkommen till Flens kommun – Sörmlands hjärta!

Visitflen.se

Letar du efter miljöer där du kan få möjlighet att varva ner och återhämta energi kan några av våra slott och konferensanläggningar erbjuda dig trivsamt boende med högklassiga matupplevelser. Som besökare i Flens kommun hittar du ett brett utbud av sevärdheter, övernattningsmöjligheter, upplevelser och aktiviteter på vår turistwebb: www.visitflen.se

Turistbyråer

Under sommaren håller turistbyrån på Järnvägshotellet stängt då personalen istället jobbar ute på plats runt om i kommunen. Vill ni komma i kontakt med oss, ring:  +46 (0) 157-43 09 96 eller mejla: turism@flen.se

För mer information om öppettider besök Visitflen.se