Hoppa till huvudinnehåll
Sörmlands hjärta ovanpå oskarp bakgrundsbild

Starta & etablera företag

Har du höga lokalkostnader, svårt att få tag i kompetent personal, svårigheter att få plats att växa med ditt företag eller har du en företagsidé du vill förverkliga?

Vem du än är och vad du än söker hittar du det i Flens kommun. Här finns lediga industri-, kontors- och affärslokaler. Kommunens centrala läge, mitt i Sörmland och mitt i Mälardalen ger dig ett utmärkt transportläge.

I regionen finns gott om välutbildad och disponibel arbetskraft samtidigt som såväl in- som utpendlingsmöjligheterna är goda. Till exempel når du Stockholms Central på cirka 50 minuter med tåg. I kommunen prioriteras näringslivsfrågor, utbildning och infrastruktur.

Vill du veta mer om förutsättningarna för företagande i Flens kommun? Kontakta då vårt Näringslivskontor!

Kostnadsfri tjänst för dig som vill starta eget

Nyföretagarcentrum är en kostnadsfri tjänst för dig som vill starta eget företag eller driver eget företag. Här finns info om allt som behövs när man ska starta eget med sektioner som exempelvis: starta bolag, dokumentmallar, affärsplan, redovisning, inspiration etc. På hemsidan finns även ett stort antal artiklar om allt från vilka regler som gäller för den som ska starta eget företag till vilka affärsmässiga överväganden entreprenören står inför.

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Frida Vidén

Näringslivschef & Arbetsmarknadsstrateg

0157 - 43 00 92