Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Sommartorget

En aktivitetstät sommar med gratisaktiviteter väntar i hjärtat av Flen

vy över sommartorget i flen

På Violentorget i centrala Flen blir det jätteroligt hela sommaren! Det kallas Sommartorget då. Här kan du göra massor av roliga saker som att spela kubb, sitta i solen och bara njuta av värmen, eller utmana någon på luffarschack. Kom och häng med varje dag i veckan för att ha kul tillsammans!

Speciellt för barn och unga kommer det att vara mycket att göra. Det blir lek, bus och även underhållning med olika teman att testa. Torget är öppet och bemannat med värdar hela sommaren från 10 juni - 9 augsti, klockan 12.00-17.00, förutom midsommarafton.

Alla aktiviteter är gratis och du behöver inte anmäla dig. Om du vill hålla i aktiviteter på torget under sommaren så får du gärna kontakta Nina Wande på tel 070-257 79 47.

platssamverkan logo

Sommartorget är en del av Platssamverkan. Det betyder att vi jobbar tillsammans för att göra vårt centrum tryggare och roligare. Fastighetsägare, kommunen, affärsägare och andra viktiga personer samarbetar för att ta hand om området runt torget. Vi ser till att det är rent och säkert, att det finns fina växter och lampor, och att det arrangeras trevliga evenemang.

Många olika grupper är med i Platssamverkan, som Flens kommun, banken, affärsägare, skolan och polisen. Vi får hjälp av Stiftelsen Tryggare Sverige för att organisera vårt arbete. Tack vare stöd från Leader Södermanland och Sörmlands Sparbank har vi kunnat starta upp Platssamverkan.

Om du vill veta mer eller har egna idéer om hur vi kan göra centrum ännu bättre, är du välkommen att kontakta jessica.ekermann@flen.se

Sidan uppdaterad: 2024-06-18

Hittade du rätt information?

Relaterat innehåll