Hoppa till huvudinnehåll
Basketkorg

Idrotts- & fritidsanläggningar

I Flens kommun finns anläggningar för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Sporthallar finns i Flen, Sparreholm, Hälleforsnäs och Malmköping. Malmabacken för utförsåkning i Malmköping. Elljusspår som också fungerar som skidspår vid god snötillgång finns på Plevnahöjden i Malmköping. På Hammarvallen i Flen finns sim- och sporthall, ishall, fotbollsplaner, konstgräsplan, bowlinghall och elljusspår. På vintern även skidspår vid god snötillgång.

Flens läge mitt i Sörmland gör att många väljer att komma till oss på läger. Här tränar, bor och äter ni inom samma område!

Använd menyn till vänster för mer information.

Träningsläger
Planerar din förening ett träningsläger? Välj Flen – staden mellan sjöarna! Ett nära och förmånligt alternativ
i hjärtat av Sörmland!
Flens läge mitt i Sörmland gör att många föreningar speciellt från Stockholmsregionen väljer att komma till oss på läger. Här bor, tränar och äter ni inom området.

Hammarvallen erbjuder allvädersbanor för friidrott, konstgräsplan, gräsplaner och ishall. Inom området finns också sim- och sporthall, lokaler för brottning, bordtennis, kampsport, bowlinghall och konferensrum. På kort gångavstånd finns den nya sporthallen, Piggelinhallen. I anslutning till Hammarvallens finns fina vägar och stigar runt sjöar och Stenhammars slott.

Logi sker på Hammarvallen i Gula Längans våningssängar med 48 sovplatser i våningssängar
fördelat på 14 rum. I Gula Längan finns kök där ni själva kan laga eller värma mat. Vi kan hjälpa till med kontakter till lokala cateringfirmor med vana att leverera mat till våra läger.

Vår nya folder om läger

Information

Hammarvallen
Hammarvallen 1-9
642 81 Flen
hammarvallensip@flen.se

Sim- och sporthall, kassa
Telefon 0157 – 43 09 90
Fax 0157 – 43 18 12
flenssimhall@flen.se

Bokning av lokaler
Bokningsförfrågan skickas till
bokning@flen.se

Sidansvarig: Carl-Fredrik Swenson
Senast uppdaterad: 2021-06-23 15:43:12

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Carl-Fredrik Swenson

Avdelningschef Fritid

0157 - 43 09 62