Äpple och hjärta, loggan för Hälsoveckan

Hälsoveckan i Flen

Ett stort tack till alla er som bidrog till att göra Hälsoveckan 2018 till en succé!

Hälsoveckan 2018 arrangerades som vanligt vecka 39

Vi är otroligt glada och tacksamma för det fina samarbete vi har med föreningar och andra aktörer kring Hälsoveckan.

Under hela veckan fanns det något för både stora och små att prova på. Naturligtvis fortsätter spökvandringen att vara ett väldigt uppskattat inslag för barn och arrangörerna hade i år utökat med ytterligare en spökvandring i Hälleforsnäs. En annan mycket välbesökt familjeaktivitet under Hälsoveckan var i år Idrottens dag, anordnad av Sörmlandsidrotten, som trots det blåsiga höstvädret drog över 500 besökare som på Hammarvallen fick prova på en rad olika spännande sporter. Utöver detta har det bland annat dansats squaredans, foxtrot, skridskodisco, gammeldans och steppdans mm, och utövats yoga och qigong. Det har funnits möjligheter att delta i olika konstnärliga och musikaliska workshops. Det har gympats, ridits, brottats, boxats och brutits arm. Flera förskolor, dagverksamheter och kommunala verksamheter har haft egna program med spännande aktiviteter under veckan.

Några aktörer har meddelat att de tack vare Hälsoveckan fått nya medlemmar och kunder till sina verksamheter – det värmer att höra! Vi har även fått in synpunkter på hur vi kan göra Hälsoveckan ännu bättre nästa år, vilket vi så klart vill försöka åstadkomma.

Vi hoppas att du har haft roligt och blivit inspirerad att komma igång med någon aktivitet för att kunna känna dig piggare i kropp och själ i höst!

 

 

Det ska vara enkelt att bo, leva och verka i Flens kommun.  Mår invånarna bra så mår också kommunen bra. Hälsoveckan i Flen är en vecka med fullt fokus på din hälsa – inifrån och ut!

Synpunkter och förslag

 

Vill du ge synpunkter på hur vi kan utforma Hälsoveckan så att den blir ännu bättre nästa år?

Kontakta oss på: halsovecka@flen.se

 

Sidansvarig: Jessica Ekermann
Senast uppdaterad: 2018-10-08 14:29:42

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Jessica Ekermann

Brottsförebyggande samordning, ortsutveckling

0157- 43 00 02