Hoppa till huvudinnehåll
Äpple och hjärta, loggan för Hälsoveckan

Tack!

Kommunen tackar alla bidragande aktörer för en fin Hälsovecka!

De flesta av oss har insett mer än någonsin vilken betydelse det har att vara mån om sin hälsa och hur betydelsefull social samvaro är för oss. Att vara utomhus och göra något tillsammans är bra både för den fysiska och mentala hälsan.

Vi hoppas att någon av de aktiviteter som erbjöds under Hälsoveckan har inspirerat dig till nya goda vanor inför hösten och vintern. Snegla annars på tipsen här till höger och glöm inte att även testa någon av kommunens nya aktivitetsrundor!


Aktivitetsrundor

För att vi vill att du ska må bra har kommunen börjat sätta upp informationstavlor och tavlor med övningar som riktar sig till både barn och vuxna med tränings- och samarbetsövningar längs befintliga och nya motionsstråk i Flen, Hälleforsnäs, Malmköping och Sparreholm. Utmed Hälsans Stig i de två sistnämnda orterna samt utmed åpromenaden i Flen blir det s.k. harmonirundor med informationstavla och tips på övningar som vänder sig mer till ditt inre. Läs mer om aktivitetsrundorna här.

Ta hand om dig!

 

 

Det ska vara enkelt att bo, leva och verka i Flens kommun. Mår invånarna bra så mår också kommunen bra. Hälsoveckan i Flen är en vecka med fullt fokus på din hälsa – inifrån och ut!

Kontakta oss

Har du några synpunkter eller idéer angående det här årets eller nästa års Hälsovecka?

Skicka ett mail till halsovecka@flen.se eller ring Jessica Ekermann, tel: 0157-43 00 02

Sidansvarig: Jessica Ekermann
Senast uppdaterad: 2020-10-06 15:33:40

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Jessica Ekermann

Brottsförebyggande samordning, ortsutveckling

0157- 43 00 02