Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Vision & värdegrund 

Här kan du läsa mer om Flens kommuns vision och värdegrund.

Människor i olika åldrar, etniciteter och kön samlas kring ett bord fyllt av livsmedel och unika ting kopplade till Flens kommun

Flens kommuns vision

I Flens kommun är det enkelt att bo, verka och leva. Vi som bor i hjärtat av Sörmland är stolta över vår fantastiska natur och våra orters särprägel. Vår kommun är det självklara alternativet för dem som söker det goda livet med bra boende, goda kommunikationer och ett bra näringslivsklimat. Vi har skolor med hög kvalitet.

Vi driver vår egen utveckling i ansvarsfull samverkan med omvärlden. Vi som verkar i Flens kommun tar plats, syns och påverkar utvecklingen i regionen. Vårt arbete gör skillnad! Med varsamhet och eftertanke värnar vi om vårt sjörika sörmländska landskap och tar ansvar för en hållbar utveckling. Vi är det vänligaste och mest gästfria besöksmålet i Sörmland.

I Flens kommun har vi nära till varandra och delar gärna med oss av tillgångar och möjligheter. Tillsammans skapar vi en anda som bygger på öppenhet och omtanke.

Flens kommun – Sörmlands hjärta.

Flens kommuns värdegrund

Värdegrunden är baserad på jämställdhet och ett antal centrala värdeord: stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet, ansvar.

  • Jag bemöter alla med respekt och omtanke utifrån alla människors lika värde.
  • Mitt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet.
  • Jag är stolt över vårt arbete och vår verksamhet.

Sidan uppdaterad: 2023-10-03

Hittade du rätt information?

Relaterat innehåll