Hoppa till huvudinnehåll
Elev bakifrån med blont långt hår som sitter och tittar in i en laptop som står på ett skrivbrod

KomTek Flen

KomTek är en kommunal teknik- och entreprenörskola som vill öka intresset för teknik och naturvetenskap hos barn och unga.

Vi arbetar mot skolor och fritids, där man kan boka in KomTek att komma till skolan, eller att klassen kommer till våra lokaler på Prins Wilhelmgymnasiet.

Vi kommer även att hålla ett par Maker Space under hösten. Maker Space är att likna vid öppet hus, där man får ta del av ett flertal olika aktiviteter t.ex 3D-skrivare, Minecraft, bygga saker i verkstaden, pyssla, VR, retrospel med mera.

Information till dig som vårdnadshavare

Att tänka på vid lämning och hämtning
Följ med ditt barn in i lokalen vid lämning och hämtning. Vintertid är det lite mörkt, så därför ber vi er särskilt tänka på att närvara vid lämning och hämtning.

Kom i tid
Vi ber er att respektera våra tider då, vi startar med en genomgång och är beroende av att gruppen är samlad. Det gäller även vid hämtning, då personalen har andra aktiviteter efter kursen.

Under kursen
Föräldrar eller vårdnadshavare får stanna under kursen om man önskar eller hämta när kursen är slut, detta är individuellt och man gör det som passar bäst.

Klädsel
Tänk på att det är bra med oömma kläder eftersom vi ibland vistas i verkstadsmiljö, olika från kurs till kurs.

Fika
Vi pausar en stund tillsammans så ta gärna med något att fika eller en frukt.

Information om ditt barn
Meddela personalen om det är något särskilt vi behöver tänka på när det gäller just ditt barn.

Betalning
Inbetalningskort på kursavgiften kommer som en faktura hem till er. Den förbereds och skickas ut efter avslutad kurs. (Första omgången kurser, HT22 kommer att vara avgiftsfri. Kurserna kan komma att få en kursavgift 2023.)

Anmälan
Anmälan är bindande, men det går att avboka kursen tre dagar före kursstart. Det innebär att om kursen börjar den 13:e ska avanmälan göras den 10:e i samma månad. Vi har ofta kö till våra kurser så tänk på att ta kontakt i god tid om ni inte vill ha platsen.

Hitta till KomTek
KomTeks lokal ligger på bottenvåningen i Prins Wilhelmgymnasiet


KomTek Flen

Rickard Moll Håkansson
073-570 28 53
e-post: komtek@flen.se
Bildsalen, Prins Wilhelmgymnasiet


Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Mogens Lauridsen

IKT-pedagog

0157-43 02 19