Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Möjligheternas kommun — Flen i en bild

Välkommen till hjärtat av Sörmland - till Flens kommun, till den plats där det mesta är möjligt — om du själv bara vill.

en samling människor ute i naturen - bilden Möjligheternas kommun

Historien bakom bilden

I hjärtat av Sörmland ligger Flens kommun. En plats där det mesta är möjligt om du själv bara vill. Här möter du olika människor. Högljudda och tystlåtna. Ivriga och tillbakadragna. Buttra och glada. Gamla som unga. Flens kommun berikas av en mångfald av människor, kulturer, natursköna vyer och populära besöksmål.

Med hjälp av kommuninvånarna själva ville vi fånga en bild av det magiska, vardagliga och okomplicerade. En bild som kan symbolisera essensen av kommunen, en smältdegel av olika individer som gemensamt lever, bor och verkar här. Vi vill lyfta fram det rika utbudet av lokala och närproducerade varor, kulturlivet och det vackra och unika i varje ort.

Riktiga röster från Flen

Fotografiet föddes ur en idé om att vilja avbilda det verkliga livet. En påminnelse om att vi, tillsammans i det dagliga mötet, är Flen. Bilden ska gå att beskäras på hundratals olika sätt för att användas på kommunens hemsida, i marknadsföring och övrig kommunikation.

Alla bakom och på fotot har en anknytning till kommunen — alltifrån kommunikationsstrateger till musiker från Flens Världsorkester, restaurangägare, unga talanger och engagerade människor i både hembygdsgårdar och i näringslivet. Bilden är tagen vid Yxtaholms slott den 26 augusti 2023 av den lokala fotografen Fredrik Hagström.

Vad tilltalar dig i bilden?

Framöver kommer vi att ta med dig på en resa för att lära känna de människor och ting som du ser på bilden. En djupdykning i olika livshistorier och bakgrunder. Men vi vill även höra från dig! Vad ser du i bilden som representerar Flens kommun för just dig? Vi ser gärna att du delar med dig av dina tankar och upplevelser.

"Med hjälp av kommuninvånarna själva ville vi fånga en bild av det magiska, vardagliga och okomplicerade. En bild som kan symbolisera essensen av kommunen, en smältdegel av olika individer som gemensamt lever, bor och verkar här. Vi vill lyfta fram det rika utbudet av lokala och närproducerade varor, kulturlivet och det vackra och unika i varje ort".

Katarina Ståhl, kommunikationsstrateg och initiativtagare till bilden

Vill du ladda ned bilden?

  • Högerklicka på bilden och välj "Spara bild som" för att ladda hem en högupplöst version av bilden.
  • Alternativt: Högerklicka på bilden och välj "Öppna bild i ny flik" för att kunna zooma in i bilden.